Първи снимки на LTE смартфона HTC Vigor

1
16

Слухове за смартфона HTC Vigor се разпространяват в глобалната мрежа от доста време. Досега негови снимки не бяха публикувани никъде и не беше ясно как ще изглежда устройството в действителност. Сега обаче ресурсът DroidLife показа снимки на смартфона. Съдейки по тях, устройството представлява моноблок с голям сензорен дисплей и сензорни бутони под него. Апаратът не разполага с хардуерна клавиатура. Очаква се смартфонът да се появи в продажба в мрежата на американския мобилен оператор Verizon Wireless и да може да работи в мрежите от четвърто поколение LTE. Не е изключено да се появят версии на смартфона и за други пазари.

Неофициалните характеристики на HTC Vigor включват 4,3-инчов сензорен дисплей с висока резолюция от 1280 х 720 пиксела, двуядрен процесор с тактова честота 1,5 GHz, 1 GB RAM, 16 GB флаш памет и 8-мегапикселова камера. Устройството работи под управлението на операционна система Android 2.3.4 Gingerbread с интерфейс HTC Sense 3.5, и, както се очаква, ще бъде един от първите продукти на HTC, който ще поддържа аудиотехнологията Beats by Dr. Dre. Според слуховете, официалният анонс на новия продукт ще се състои на 6 октомври.

1
ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
1 Коментари
0 Отговори на коментарите
0 Последователи
 
Коментарът с най-много реакции
Най-горещият коментар
  Абонирай се  
нови стари оценка
Извести ме за
PROXIMO
PROXIMO

Много се радвам че е по-грозен от Сензацията.
Отпред мяза малко на сензацията, но отзад на Невероятния. Радвам се, защото като собственик на 1вия от скоро, щях малко да завиждам заради по-добрите параметри на 2рия.