Първи снимки на Sony HuaShan C530X

1
14

Благодарение на германски източници в глобалната мрежа попаднаха снимки на нов смартфон на японската компания Sony, чийто официален анонс ще се състои в края на месец февруари в рамките на изложението MWC 2013. Става въпрос за модел с кодовото име HuaShan и индекс C530X (C5302, C5303, C5306). По-конкретно, на изображенията е запечатана версията C5303 с поддръжка на мрежи LTE.

Както може да се види, HuaShan е снабден с голям бутон за захранване, който се появи за първи път в Xperia E, Z, ZL и Tablet Z. На корпуса на прототипа може да се види и малък винт.

В пластмасов корпус той едва ли би играл някаква друга роля освен декоративна, така че рамката на апарата по всяка вероятност е метална (да си припомним Xperia P и Xperia Ion).

Декоративните елементи в долната част на корпуса също, изглежда, са от метал. Между другото, Huashan е една от петте свещени планини на даоизма в Китай, известна с уникалния маршрут за изкачване на върха ѝ.

Що се отнася до техническите характеристики на смартфона, то HuaShan работи под управлението на операционната система Android 4.1.2 Jelly Bean и е оборудван с двуядрен чипсет Snapdragon S4 Pro MSM8960T с тактова честота до 1,7 GHz, графика Adreno 320 и сензорен дисплей с резолюция 1280 х 720 пиксела.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
1 Коментар
стари
нови оценка
Отзиви
Всички коментари