Първото място на опашката за iPhone 7 в Ню Йорк се продава за $2500

0
95

Излизането на всеки iPhone се съпровожда от страхотен шум и оживление в пресата, както и с огромните опашки до Apple Store. Появата на iPhone 7 и iPhone 7 Plus в магазините няма да бъде изключение, понеже феновете на „ябълката“ още преди седмица се наредиха на опашка за закупуването на новите флагмани.

 

Официалното начало на продажните е утре, 16-ти септември, а опашките от чакащи са наистина големи. Много уеб-портали публикуваха фотографии на чакащите хора и малките палатки, в които те пребивават. Виждат се хората редом с флагманския магазин на Apple на Пето авеню в центъра на Манхатън в Ню Йорк.

 

Голямото чакане във вид на многодневни опашки е традиционно за почитателите на Apple в целия свят, но някои се занимават с това от изключително користни цели. Всъщност, по този начин могат да се спечелят доста добри пари. Сега стана известно, че първото място на Пето авеню се продава за $2500.

Показани са фотографии и от Apple Union Square в Сан Франциско, където също се е образувала немалка опашка от чакащи.

 

Сроковете за доставка на предварително поръчаните iPhone 7 и iPhone 7 Plus варират от няколко седмици до два месеца и много хора предпочитат да чакат на опашка няколко дни, за да бъдат първите, които ще се покажат с новата „седмица“.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари