Първото обновление на Samsung Note 8 подобрява камерата му

3
776

Официалният старт на продажбите на Samsung Galaxy Note 8 е насрочен за 15 септември, но много потребители направиха предварителни поръчки за този модел и това се случи по-рано отколкото се смяташе. Така или иначе, след като получите новия си фаблет в ръцете, веднага след това ще пристигне подкана да инсталирате свежа актуализация.

Днес Samsung пусна софтуер под номера N950FXXU1AQI1. Списъкът на промените подсказва, че обновлението подобрява камерата на Samsung Note 8. За съжаление, подробностите са неизвестни и в тази връзка знаем само, че камерата ще стане по-добра. Освен това, този апдейт оптимизира и ефективността на работата на безжичното зареждане.

Този софтуер от друга страна съдържа и най-новата кръпка за сигурност през септември, което означава, че компанията се грижи за сигурността на потребителските данни. Ние Ви препоръчваме да инсталирате новия апдейт веднага след закупуването на Note 8.

3
ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
2 Коментари
1 Отговори на коментарите
0 Последователи
 
Коментарът с най-много реакции
Най-горещя коментар
3 Автори на коментарите
illkoСтаниславна сакото яката Автори на последните коментари
  Абонирай се  
нови стари оценка
Извести ме за
на сакото яката
на сакото яката

Премиерата на телефона преди около месец, сега вече с обновление се подобрявала камерата на уж “перфектния“ телефон за 2 бона.
Тия мисля се подиграват с потребителите си!?

Станислав
Станислав

Като не можеш да си позволиш Ролс Ройс – не се возиш в Ролс Ройс. А дали ако от Ролс Ройс подобрят някоя тяхна система ще имаш нещо против? За Андроид почти всеки ден нещо се обновява.

illko
illko

до „на сакото яката“

Много си тъп баце 😀 .. Чак се чудя как си успял да напишеш три реда…