Първото официално изображение на камерата на Samsung Galaxy S11+

2
1963

Китайският блогър Ice Universe често публикува вярна информация за новите устройства на Samsung, понеже явно разполага с източник на вътрешна информация. Днес той публикува в своята Twitter страница изображение, за което твърди, че това е официалният дизайн на камерата на Samsung Galaxy S11+. Според изтеклата към днешен ден информация, новата камера може да извърши истинска революция в мобилната фотография.

Показана е лявата страна на камерата, като на това изображение се вижда, че оптичните сензори са подредени в един ред. Най-горният фотосензор има свръхширокоъгълна оптика, главният сензор в средата е оборудван със стандартна широкоъгълна оптика, а долният разполага с телеобектив осигуряващ 5х оптично увеличение без загуби на качеството. Блогърът отбеляза, че няма информация какви са сензорите от дясната страна. Но не е сложно да се досетим, че там ще трябва да има светодиодна фотосветкавица и ToF (Time of Flight) модул за измерване разстоянията до обектите.

Главният оптичен модул на камерата на Samsung Galaxy S11+ е добре познатият Samsung S5KHMX с резолюция 108 МР. Това не е същият сензор като при Xiaomi Mi CC9 Pro и Xiaomi Mi Note 10, а подобрена версия на 108 МР фотосензор, но засега не се съобщава кое е подобрено. Появиха се само слухове за използването на новата технология Pixel Binning с обединяване на 9 пиксела едновременно, с което се постигат качествени снимки при слаба осветеност и по-добро фокусиране.

0 0 гласа
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
2 Коментара
стари
нови оценка
Отзиви
Всички коментари