В уеб-пространството се появи пътната картата на Huawei за 2018 година, която показва какви устройства възнамерява да представи китайския производител през 2018 година.

Очаква се, най-наситено да бъде първото тримесечие. През този период Huawei възнамерява да произведе смартфони, фитнес гривни, безжичен рутер и аксесоари. От смартфоните са отбелязани моделите Maya, Salina и Honor 1. Това са само кодови имена и не се знае какво точно означават. В началото на годината е планирано представянето на анонсираните по-рано модели Mate 10 Pro и Mate 10 Lite на нови пазари. През същия период се очаква излизането на новата фитнес гривна Huawei A2, 360 градусовата камера Huawei 360 Camera, електронните везни Huawei Scale и безжичния рутер Huawei B618.

За второто тримесечие са планирани флагманската фамилия смартфони Huawei P20, P20 Plus и P20 Lite, още един модел от серията Honor, както и някакво ново устройство с име Huawei B525, най-вероятно още един рутер.

Следва нов смартфон с бранда Honor, а през четвъртото тримесечие на 2018 година Huawei възнамерява да представи на пазара новите Huawei Mate Pro и Mate Lite, заедно с още един Honor.

Напълно е възможно плановете на Huawei да се променят, понеже тази пътна карта едва ли е окончателната.


Коментирайте статията в нашите Форуми. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във Facebook, и ни последвайте в Telegram и Viber или изтеглете приложението на Kaldata.com за Android, iOS и Huawei!

Абонирай се
Извести ме за
guest

0 Коментара
Отзиви
Всички коментари