Работи ли Apple Watch с Android смартфони?

2
829

Apple вчера представи Apple Watch Series 6 и Apple Watch SE часовниците. Сигурно някои от вас вече са се питали дали умните часовници на „Ябълката“ могат да работят с Android устройства? Да, има немалко страхотни модели, които са предназначени за платформата, но все пак е интересно хрумване.

Отговорът е много прост – не

Джаджите на Apple не работят с Android. Това включва всички версии, включително най-новите, които видяхме вчера. За да вкарате в употреба Apple часовник имате нужда от iPhone 6S или по-нов. Не става нито с Android смартфон, нито с iPad например. Трябва да е iPhone.

Може би компанията някой ден ще позволи на всички да се възползват от продуктите ѝ, но за сега не се говори нищо подобно. Като цяло компанията не поддържа почти нищо за Android платформата. Няма TV+ приложение например, както няма и News+ приложение. Задаващата се Fitness+ услуга също ще пропусне тази възможност.

Единственият вариант е да използваме iPhone за първоначалната настройка, и след това да ползваме часовника като независимо устройство, без връзка със смартфон

Това разбира се обезсмисля идеята, защото няма да имаме достъп до известия и Интернет връзка. Общо взето ще можем да ползваме само част от фитнес приложенията и часовника като часовник. По-добре да се насочим към модел за Android.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
2 Коментара
стари
нови оценка
Отзиви
Всички коментари