Samsung едва вчера представи дългоочаквания смартфон Samsung Galaxy Note 9, който още не се продава. Но в Глобалната мрежа вече се появи информация за разглобяването на телефона, с което се показва неговото вътрешно устройство.

Външно Galaxy Note 9 малко се различава от предишния Galaxy Note 8. Но във вътрешното устройство има значителни промени и явно си е струвало разглобяването на мобилното устройство с цена $1000. Според уеб-портала Hi-Tech Mail.Ru, усъвършенствана е охладителната система на смартфона. В новия модел се използва медна тръба, в която според Samsung се намира обикновена вода. И в други смартфони се използва подобно решение, но в Galaxy Note 9 тази тръба е много по-голяма. Новото решение е по-ефективно в сравнение с охлаждането, реализирано в Galaxy Note 8.

Като цяло, с изключение на новата система за охлаждане и по-различното местоположение на скенера за пръстови отпечатъци, Galaxy Note 9 и Galaxy Note 8 са почти еднакви. Всички компоненти на новия флагмански смартфон са залепени, за да не се допусне проникването на влага. Да не забравяме, че защитата на новия Galaxy Note 9 е от клас IP68. Стилусът S Pen също е водонепроницаем.

Абонирай се
Извести ме за
guest
7 Коментара
стари
нови оценка
Отзиви
Всички коментари