Samsung едва вчера представи дългоочаквания смартфон Samsung Galaxy Note 9, който още не се продава. Но в Глобалната мрежа вече се появи информация за разглобяването на телефона, с което се показва неговото вътрешно устройство.

Външно Galaxy Note 9 малко се различава от предишния Galaxy Note 8. Но във вътрешното устройство има значителни промени и явно си е струвало разглобяването на мобилното устройство с цена $1000. Според уеб-портала Hi-Tech Mail.Ru, усъвършенствана е охладителната система на смартфона. В новия модел се използва медна тръба, в която според Samsung се намира обикновена вода. И в други смартфони се използва подобно решение, но в Galaxy Note 9 тази тръба е много по-голяма. Новото решение е по-ефективно в сравнение с охлаждането, реализирано в Galaxy Note 8.

Като цяло, с изключение на новата система за охлаждане и по-различното местоположение на скенера за пръстови отпечатъци, Galaxy Note 9 и Galaxy Note 8 са почти еднакви. Всички компоненти на новия флагмански смартфон са залепени, за да не се допусне проникването на влага. Да не забравяме, че защитата на новия Galaxy Note 9 е от клас IP68. Стилусът S Pen също е водонепроницаем.

7
ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
1 Коментари
6 Отговори на коментарите
3 Последователи
 
Коментарът с най-много реакции
Най-горещият коментар
3 Автори на коментарите
Имеpix3lИстината в очитеНай-големия ти проблем Автори на последните коментари
  Абонирай се  
нови стари оценка
Извести ме за
Най-големия ти проблем
Най-големия ти проблем

а сега всички хейтъри и многознайковци може да стоят и само да си бъркат отзад

pix3l
pix3l

techradar .com/news/oh-that-water-carbon-cooling-system-in-the-note-9-may-not-actually-make-it-any-cooler

Най-големия ти проблем
Най-големия ти проблем

Брат чакай си пиксела с изрезката и мълчи недей чете платени статии

pix3l
pix3l

Абе идиот, ти на всяка реклама ли вярваш? Хората го тестват, не четат рекламната брошура. Ако някога събереш пари да си го купиш, пробвай. 😀

Истината в очите
Истината в очите

Имам ноут 8 не ми трябва

pix3l
pix3l

Именно де, между двата няма голяма разлика, а искат 1000$…

Име
Име

Телефонт по – скоро е предназначен за хора, които до този момента са нямали или ще сменят от по – стар Ноунт до този. Тея с „Всяка година давам по 1200$ за по новия модел с 10% разлика от предишния“ са митове или изключително малак процент от продажбите.