Разкриха възможностите на камерата на Galaxy S20+ 5G

0
1040

Макс Вайнбах продължава да предоставя нови подробности за смартфона Samsung Galaxy S20+ 5G, който още не е анонсиран. Този път информацията е за възможностите на камерата.

Вайнбах публикува няколко кратки видеа, показващи интерфейса за използване на камерата с различните режими на снимане. Едно от нововъведенията е опцията Smart angle selfie за автоматично включване на широкоъгълния оптичен сензор на предната камера, когато в кадър са двама души. Представен е и режимът Single Take Photo, в който камерата прави няколко снимки и избира най-удачната, като в този режим може да се заснема и видео – там всичко се настройва още докато потребителят насочва оптиката на камерата към съответния обект. А режимът Pro Video Mode не е успял да се включи, понеже е използван тестов смартфон, който не е предназначен за продажби.

Според тази информация, в камерата на Samsung Galaxy S20+ 5G за първи път се използва 12 МР модул Sony IMX 555 с размер на пиксела 1,8 микрона. Използва се и 48 МР сензор Samsung ISOCell S5KGW2, за който засега няма друга информация. Не се вижда 108 МР фотосензор, който според слуховете трябва да се използва в този смартфон. Останалите два сензора на се идентифицирани. Но се потвърждава, че Samsung Galaxy S20+ 5G ще може да снима с 3х оптичен зум и 30х хибриден зум. Резолюцията на предната камера е 10 МР и е същата като в Galaxy S10 и Galaxy Note10.

ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
  Абонирай се  
Извести ме за