Разопаковане на OnePlus 8T Cyberpunk 2077 Edition – произведение на изкуството

1
935

Попаднах на едно разопаковане на OnePlus 8T Cyberpunk 2077 Edition и нямаше как да не го споделя с вас. Определено всичко изглежда много добре и може да бъде определено като нещо много интересно.

Много е наблегнато на дребните детайли, както при опаковката, така и при самото устройство. По принцип OnePlus се стараят много с опаковането на продуктите си. Вярват, че преживяването със смартфона не е единственото важно нещо. Не по-малко важно е и отношението спрямо самия бранд.

Опаковката за най-специалните версии на смартфона бива сравнена от SlashGear с опаковка на нещо много ценно като винтидж фигурка на Star Wars. В действителност „крещи“, че е вътре има нещо специално.

Много ми харесва частта със значките. Окомплектовката е направена по начин, който излъчва, че взимаш в ръцете си нещо с голяма колекционерска стойност. А и самите пинчета са страхотни и свързани с играта.

Има и една значка в жълтата кутия със смартфона. Така и хората, които не си купят версията с комплекта пинове, ще могат да се насладят на преживяването.

В кутията на смартфона се открива и тематичен Cyberpunk 2077 защитен кейс.

Самата опаковка е многопластова. На един от жълтите картони виждаме комбинация от вдлъбнат дизайн, стандартен печат и холографски слой.

Друг интересен елемент е типичното писмо, което OnePlus включват. Тук обаче, вместо в него да има благодарност за покупката, виждаме текстът към песен, която е включена в CyberPunk 2077. В комплектът има и готин плакат.

Комбинацията от метал, пластмаса и различни хартии е много добра. Цветовото оформление не може да бъде по-добро.

Дори самото зарядно е оформено тематично.

Що се отнася до самия телефон, той може би има най-добрият дизайн, който сме виждали в тематичен продукт

Определено има връзка между трудът, който полагат от CD Project Red в дизайна на играта и този, който OnePlus полагат при смартфона.

Дизайнът на смартфона може да бъде описан като индустриален. Абсолютно във всяко едно отношение е в хармония с това, което ще видим в играта. Като, че ли изваден от нея е.

Масивът от камери е доста голям и това, разбира се не е свързано с функционалността. Направено е специално заради играта. Жълтото, което се среща навсякъде в опаковката е напълно идентично с това, което ще видите на смартфона.

OnePlus 8T Cyberpunk 2077 се отличава и е в тон както с поставения кейс от комплекта, така и без него. На мен лично ми харесва повече без кейса.

Дори самият интерфейс на телефона е направен да бъде в тон с всичко останало

Детайли като анимации, звук при натискане, самите известия и много други звукови елементи правят телефона още повече като нещо, което главният герой на Cyberpunk 2077 ще използва лично.

2.3 6 гласа
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
1 Коментар
стари
нови оценка
Отзиви
Всички коментари