Разпродадена е първата партида Samsung Galaxy Fold

2
1095

В края на миналата седмица стартираха продажбите на гъвкавия сгъваем смартфон Samsung Galaxy Fold. Първата страна, в който новото мобилно устройство се появи в магазините бе Южна Корея. Смартфонът се продаваше от трите най-големи мобилни оператора на страната.

Според информацията на изданието KoreaHerald, първата партида от това мобилно устройство е била разпродадена още в деня на стартиране на продажбите. Не се съобщава колко Galaxy Fold са били продадени в рамките на първата вълна.

Пазарните анализатори заявиха, че първата партида е включвала 1000 бройки Samsung Galaxy Fold. Тук не са включени продажбите чрез ритейлърите и онлайн магазините на южнокорейския гигант.

Да си припомним, че Samsung възнамерява да продаде на вътрешния пазар от 20 до 30 хиляди екземпляра от сгъваемия смартфон, като това се отнася само за първия етап. Компанията счита, че ще може да продаде 1 милион Samsung Galaxy Fold в целия свят.

Според статистиките, сред хората, закупили Samsung Galaxy Fold, най-много са мъжете на възраст от 20 до 30 години.

Втората вълна от продажби на Samsung Galaxy Fold е обявена за 26 септември тази година. Но поръчките за закупуването на мобилното устройство ще се приемат до 18 септември. В средата на септември сгъваемият мобилен телефон на Samsung трябва да се появи и в европейските магазини.

2
ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
1 Коментари
1 Отговори на коментарите
0 Последователи
 
Коментарът с най-много реакции
Най-горещият коментар
  Абонирай се  
нови стари оценка
Извести ме за
Prasko1
Prasko1

100 продадени 110 върнати..

Георги
Георги

Нещо такова ще да е