Рендери на Moto X4 предизвикват съмнения

0
23

Преди няколко часа попаднахме на снимки, върху които се предполага, че се вижда новото поколение флагмански смартфон на Motorola.

 

Да си признаем, устройството изглежда доста странно: то е с огромен модул на камерата и с не съвсем разбираема форма на решетката на високоговорителя. Освен това, Moto X4 е получил лъскава капачка, която не е съвсем обичайна за устройствата на тази компания.

Като цяло, всички тези фактори принудиха ценителите на високите технологии да се съмняват в истинността на снимките.

Изображенията са споделени от редактора на NWE Стив Хемерстофер. Според представители на ресурса phonearena, те не само потвърждават големия прозорец на камерата, но и показват доста странния бутон „Дом“ с вграден скенер за пръстови отпечатъци. Ето и самите снимки.

Уви към момента относно характеристиките на смартфона е известно съвсем малко. Съобщава се само за наличието на чипсета Snapdragon 820. Въпреки това, ползата от рендерите изобщо не се ограничава само до възможността да се запознаем с външния вид на устройството. Ако внимателно погледнете дисплея, може да забележите определена дата — петък, 24 август.

Вероятно точно в този ден ръководството на Motorola ще представи новото поколение на флагмана. Дали обаче това ще се случи, ще трябва да изчакаме.

ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
  Абонирай се  
Извести ме за