Рендери на Moto X4 предизвикват съмнения

0
8

Преди няколко часа попаднахме на снимки, върху които се предполага, че се вижда новото поколение флагмански смартфон на Motorola.

 

Да си признаем, устройството изглежда доста странно: то е с огромен модул на камерата и с не съвсем разбираема форма на решетката на високоговорителя. Освен това, Moto X4 е получил лъскава капачка, която не е съвсем обичайна за устройствата на тази компания.

Като цяло, всички тези фактори принудиха ценителите на високите технологии да се съмняват в истинността на снимките.

Изображенията са споделени от редактора на NWE Стив Хемерстофер. Според представители на ресурса phonearena, те не само потвърждават големия прозорец на камерата, но и показват доста странния бутон „Дом“ с вграден скенер за пръстови отпечатъци. Ето и самите снимки.

Уви към момента относно характеристиките на смартфона е известно съвсем малко. Съобщава се само за наличието на чипсета Snapdragon 820. Въпреки това, ползата от рендерите изобщо не се ограничава само до възможността да се запознаем с външния вид на устройството. Ако внимателно погледнете дисплея, може да забележите определена дата — петък, 24 август.

Вероятно точно в този ден ръководството на Motorola ще представи новото поколение на флагмана. Дали обаче това ще се случи, ще трябва да изчакаме.

ДОБАВИ КОМЕНТАР

Коментирай това преди всички други

avatar
  Абонирай се  
Извести ме за