fbpx
0 C
София

Рендери показват значително подобрение в дизайна на Galaxy Fold 2

Най-четени

Всички очакваме Samsung да представи своя дългоочакван наследник на първия сгъваем смартфон на бранда, който ще носи името Galaxy Fold 2, заедно със серията Galaxy Note 20 на виртуалното си Unpacked събитие през следващата седмица. Сега, точно когато всички сме в очакване за това какво ще представи Samsung, изтекоха официални рендери, които показват как ще изглежда Galaxy Fold 2.

Изтичането е предоставено с любезното съдействие на портала MySmartPrice, от който твърдят, че са получили изображенията на предполагаемия дизайн на устройството от надежден, макар и все още неразкрит източник, като на тях се виждат редица масивни подобрения във второто поколение сгъваем смартфон от серията Galaxy Fold.

Изображенията показват предполагаемия наследник на първия сгъваем смартфон на Samsung от няколко ъгъла и в черни и бронзови цветови варианти – същите цветове, които видяхме в многобройните течове на серията Galaxy Note 20, която също предстои да бъде представена. Можете да видите целия набор от изтекли изображения на уебсайта на MySmartPrice.

Въз основа на това, което виждаме от изтеклите изображения, изглежда, че Samsung е коригирала два от най-критикуваните недостатъка на първия Galaxy Fold, а именно малкия външен дисплей и огромната изрезка около екрана.

Изтеклите изображенията показват актуализиран дизайн на Galaxy Fold с доста по-голям външен дисплей с минимални странични рамки, което прави устройството да изглежда по-скоро като традиционен пълноценен смартфон, когато е затворено, заедно с миниатюрна камера на върха, разположена в горната дясна страна на вътрешния дисплей.

Камера и екран

Освен това рендерите показват обновена тройна камера отзад на устройството, които наподобяват същата конфигурация на камерите, като тази, която видяхме от предишни течове от дизайна на стандартния Galaxy Note 20.

Засега все още остава неизвестно дали Samsung е избрала да подобри лекия пластмасов дисплей, който присъства в оригиналния Galaxy Fold или е решила да премине до изключително превъзхождащото го гъвкаво стъкло, което видяхме в Galaxy Z Flip по-рано.

Както при всеки предварителен теч, рендерите не трябва да се считат за напълно достоверни, докато Samsung не представи официално устройствата. За щастие, няма да ни се наложи да чакаме още много, преди да разберем. Unpacked събитието на Samsung, на което се очаква да представи Galaxy Fold 2 и Galaxy Note 20, ще се проведе на 5 август.

Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари

Нови ревюта

Подобни новини