По-рано съобщихме за появата на първия тийзър на бъдещия игрови смартфон Nubia Red Devil, а сега китайските инсайдери публикуваха в Weibo още едно изображение, показващо устройството още по-добре.

Съдейки по него, устройството ще получи единична камера, вместо двойна. Скенерът за пръстови отпечатъци ще бъде издължен, а на задната част на смартфона ще има LED осветление (не е светкавица). Вероятно, това ще бъде не само дизайнерски елемент, но и система за индикация на температурата на процесора, при „смъртни случаи“ в игрите или нещо друго.

Също така имайте предвид наличието на четири ленти в ъглите на корпуса. Тяхната цел все още не е ясна, но може би е само просто декоративен елемент, а вероятно те ще бъдат функционални. Като опция, това може да бъдат и крачета за поставяне на смартфона на масата, без да се страхувате за камерата.

Между другото, смартфонът Nubia Red Devil се очаква да бъде представен утре на 19,04,2017 г. По потвърждение на Nubia, апаратът ще дебютира едновременно в Европа и Китай.

Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари