Компанията Huawei на 19 април официално ще представи Honor 10. В една от основните особености на устройството ще се превърне неговия корпус, който е покрит с интересен цвят, който динамично променя нюансите си. Подобни преливания могат да се срещан и в миналия Honor, но тук обаче всичко това изглежда няколко пъти по-ярко и красиво, което се дължи на комбинацията от няколко цвята, заедно с променящата се светлина.

Както можете да видите, на задната част се намира двойната камера с апертура f/1.6. Вероятно става въпрос за модулите, използвани в P20 Lite (20 Mp + 12 Mp). Според слуховете, устройството ще работи с процесора Kirin 970. Между другото, със същия процесор могат да се похвалят и флагманите P20 и P20 Pro. Така, че Honor 10 може да се отдели от линията среднобюджетни устройства и да стане събфлагман.

Изненадите обаче не свършват до тук. Особеност на устройството ще бъде и реакцията му на топлината на ръцете. В тези места, където ръката на потребителя влезе в контакт с повърхността на устройството, тя (повърхността) ще се оцветява в градиентен цвят. Тази функция наистина е уникална за пазара и нищо подобно по-рано никой не е правил.

Honor 10 може да застане между сравнително евтиния P20 Lite и по-скъпия P20. Дебютът на Honor 10 ще позволи на Huawei да заеме свободната ниша в ценовия диапазон.

0 0 гласа
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари