Само за $1 може да бъде взет новия бюджетен смартфон Blackview A60 Pro

3
1737

Blackview A60 Pro вече е официален. Брандът Blackview без никакъв особен шум този понеделник тихо анонсира своя нов смартфон от серия А. Засега няма точни данни за цената на новото мобилно устройство и е твърде вероятно компанията да обяви тези подробности в своя уеб сайт. Blackview A60 Pro е впечатляващ смартфон с преливащ цвят на корпуса и дисплей с малък отвор в горната част на екрана. Конфигурацията на устройството включва SoC MediaTek Helio A22 MT6761, 4080 mAh батерия, Android 9.0 Pie, като цената е много ниска.

Blackview споделя, че A60 Pro се базира на системата върху чипа MediaTek Helio A22 (MT6761), която заедно с новата операционна система Android 9.0 Pie предлага висока скорост и гладка работа. Освен това, чипът се произвежда чрез 12 нанометров технологичен процес и е по-бърз и ефективен от предишния MT6739.

Чипът MediaTek Helio A22 разполага с четири Arm Cortex-A53 ядра с тактова честота 2,0 GHz плюс интегрирания графичен ускорител MG PowerVR от GE клас, като постига резултат от 60 000 точки. Производителността на процесора е с 30% по-висока, а графичното ядро е със 72% по-бързо от директните алтернативи. Това е една качествена платформа за смартфони, която е първата на пазара с ултра ефективен процес на производство.

Предварителните продажби на A60 Pro ще започнат всеки момент. А от 23 май до 3 юни ще можете да участвате в томболата за A60 Pro. Най-големият късметлия може да получи телефона само за $1. Предлагат се и електронни купони, с които смартфонът може да се закупи за $2, както и за $20. Ако споделите това във Facebook, Twitter, VK и т.н., ще иматр по-голям шанс да спечелите новото мобилно устройство.

Това е всичко, което знаем засега. Повече информация можете да намерите в официалния уеб сайт на Blackview.

 


Платено съобщение

3
ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
3 Коментари
0 Отговори на коментарите
3 Последователи
 
Коментарът с най-много реакции
Най-горещият коментар
  Абонирай се  
нови стари оценка
Извести ме за
Груйо Груев
Груйо Груев

Не, благодаря. С производителност на Нокиа 3310 кой ще има нерви да го ползва.

best benchmark ever
best benchmark ever

От кога 63 000 точки са „Super High Running Score“, хаха

Анонимен
Анонимен

Може да се закупи за 2 и 20 долара. Глупости! Дават толкова отстъпка!!!