Само за 9 минути бяха продадени стотици хиляди Xiaomi Redmi Note 7

6
5846

Световният пазар все още очаква продажбите на потенциалния бестселър Xiaomi Redmi Note 7 с 48 МР основна камера, но от днес смартфонът се продава в Китай. Уеб порталът Gizmochina съобщи, че точно за 8 минути и 36 секунди е продадена първата партида от „стотици хиляди“ Redmi Note 7.

Търсенето е много голямо, понеже смартфонът предлага редица приятни за потребителите особености. Освен отличното съотношение цена/производителност, новият смартфон е защитен от пръски вода и има увеличена до 18 месеца гаранция с безплатен ремонт на повредените устройства.

Не се съобщава точната бройка на продадените Redmi Note 7, но е интересно, че производителят престана да приема предварителните поръчки само 20 минути след началото на продажбите. Търсенето превиши всички очаквания на производителя, и на останалите желаещи да закупят смартфона бе препоръчано да изчакат началото на офлайн продажбите. По всичко личи, че Xiaomi ще успее да си изпълни обещанието, че до края на месеца ще продаде 1 милион Redmi Note 7.

Втората партида Redmi Note 7 бе обявена за 18 януари, отново за територията на Китай. Не се знае, кога точно ще започне продажбата на новия смартфон в другите държави. Но ръководителят на Xiaomi обеща, че ще увеличи производството и ще осигури по един нов смартфон на всички желаещи.

Минималната конфигурация на Redmi Note 7 с 3/32 GB памети струва $147, а максималната с 6/64 GB – $206.

0 0 гласа
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
6 Коментара
стари
нови оценка
Отзиви
Всички коментари