Много компании работят върху създаването на революционни сгъваеми смартфони, които могат да променят представите на потребителите за начините за използване на мобилния телефон. Едно от тези устройства е сгъваемият Samsung Galaxy X, чиято приблизителна дата на излизане бе съобщена от експертите на Phonearena.

Още през месец септември тази година ръководителят на Samsung обяви, че компанията възнамерява през 2018 година да предложи на пазара революционен сгъваем смартфон. Производителите на електронни компоненти потвърждават тази информация и допълват, че Samsung Display вече е готова с 1.0R извития сензорен AMOLED екран, който може да огъва, подобно на хартия и изцяло да запазва своята работоспособност.

Експертите са сигурни, че официалният анонс на Samsung Galaxy X ще се състои това лято, но телефонът няма да излезе на глобалния пазар, понеже Samsung предпочита да тества необичайните смартфони първоначално на местния пазар – в Южна Корея. Така бе с първия флагман на корпорацията с извит екран.

Анонсът и началото на продажбите на Samsung Galaxy X през 2018 година косвено се доказват и от това, че Apple получи патент за аналогично мобилно устройство, създадено заедно с LG. Samsung едва ли ще допусне основния си конкурент първи да представи сгъваем смартфон.

0 0 гласа
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
1 Коментар
стари
нови оценка
Отзиви
Всички коментари