Сгъваемият Motorola RAZR идва до края на годината

3
782

Почти половин година след като брандът Motorola обяви, че разработва съвременна версия на сгъваемия смартфон RAZR, в Глобалната мрежа започнаха да се появяват първите подробности за датата на излизането на това мобилно устройство. Изтеклата вътрешна информация включва не само датата на излизане на Motorola RAZR (2019), но и цената на смартфона, който може да се каже приятна изненада за потенциалните купувачи на този сгъваем телефон.

Популярният уеб портал LetsGoDigital цитира появилата се вътрешна информация и съобщи, че Motorola RAZR (2019) е планиран да излезе на пазара в края на тази година или в началото на 2020-та. Очаква се, че цената на този твърде необикновен сгъваем смартфон да бъде 1500 евро за Европа и 1500 долара за САЩ.

Според появилата се досега информация, Motorola RAZR (2019) се базира на системата върху чипа Snapdragon 710 и разполага с 4 или 6 GB оперативна памет и 64 или 128 GB флаш диск. Основният 6,2-инчов дисплей е с резолюция 2141х876 пикела, а резолюцията на външния дисплей, предназначен преди всичко за уведомления и съобщения, е 800х600 пиксела. Захранването се осъществява от акумулаторна батерия с капацитет 2730 mAh.

Ако тази информация се окаже вярна, то новият Motorola RAZR (2019) ще бъде доста по-евтин от Samsung Galaxy Fold ($1980) и Huawei Mate X (€2299), като излизането на второто устройство се очаква до края на тази година. Но от друга страна, Motorola RAZR не е флагмански смартфон, а модел от средно ниво.

3
ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
1 Коментари
2 Отговори на коментарите
0 Последователи
 
Коментарът с най-много реакции
Най-горещият коментар
  Абонирай се  
нови стари оценка
Извести ме за
Technical
Technical

Много як телефон, но едва ли много хора ще изкашлят 3 хилядарки, за да се изфукат с него в някое заведение, това го могат само овцете от сектата на „Епъл“.

жоро
жоро

Не подозираш, колко е голям броят на хората, които ще се разделят с бъбрек само и само да се изфукат с нещо. Като цяло това със сгъваемите телефони ще стане хит, когато в сгънато състояние размерите са като обикновен телефон. За разлика от Fold и MateX, на които им трябва „мъжка чантичка“ защото не влизат в обикновен джоб от чертежите този изглежда относително малак.

Гнуцорел
Гнуцорел

@жоро
Прав си, комплексарщината се избива с показност. Но тези компании си имат маркетингови отдели, които се занимават с това, продуктите им да дават самочувствие на клиенти от определен тип.
Но и това ще е ден до пладне, пуснат ли го китайците масово, цените главоломно ще полтят на долу. Въпрос на време е, да стане достъпно за всеки.
В конкретика, Моторолата е доста прагматично измислена, това е полезно и компактно решение.