Популярният уеб-портал GSMArena традиционно всяка седмица съставя топ-10 рейтинг на смартфоните, към които потенциалните купувачи са проявили най-голям интерес.

Създаването на тази класация е лесно – анализира се посещаемостта на уеб-страниците на мобилните устройства, показваща интереса на потребителите.

На първо място в седмичния рейтинг на GSMArena се намира китайският смартфон Oppo F5. На второ място е класиран OnePlus 5T, с много добър хардуер (Snapdragon 835, AMOLED екран на Samsung), анонсът на който се състоя миналата седмица. На трета позиция е Motorola Moto X4, към който потребителите проявяват немалък интерес.

Четвъртата позиция е за Samsung Galaxy J7 Pro, интересен с много добрия баланс възможности/цена. Челната петица приключва с Apple iPhone X, който няма нужда от коментари.

Шестото място е за Xiaomi Mi A1 с ниска цена и чист Android. На седма позиция е Nokia 6, а на осма – Samsung Galaxy Note 8, популярността на който пада доста бързо. На девето място е класиран Samsung Galaxy S8 и седмичният Топ-10 на GSMArena приключва с Xiaomi Redmi 4 (4X), който става все по-популярен в целия свят предимно с ниската си цена. Всички модификации на този смартфон поевтиняха значително и телефонът става все по-интересен за потребителите.

0 0 гласа
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари