Седмичната класация на GSMArena за най-популярните смартфони

0
2385

GSMArena представи своята седмична класация на най-популярните смартфони. Да напомним, че GSMArena съставя този рейтинг според посещенията и запитванията на потребителите в този уеб сайт през последните седем дни.

Според този рейтинг, най-популярният смартфон за изтеклата седмица е Samsung Galaxy M20 с много добър хардуер при адекватна цена. Мобилният телефон е оборудван с дисплей с малък капкообразен прорез в екрана, двойна основна камера, скенер за пръстови отпечатъци на задния панел и достъпна цена. На второ място в седмичната класация се намира Xiaomi Redmi Note 7, който предлага подобен хардуер, но при по-ниска цена. Челната тройка приключва със Samsung Galaxy A7 (2018).

Четвъртото място в новия рейтинг е заето от смартфона Xiaomi Redmi Note 6 Pro. Почетното пето място в средата на класацията е на Samsung Galaxy S10+, който въпреки, че още не се продава, предизвиква голям интерес сред потребителите и милиони хора търсят информация за бъдещия флагман. Следва Samsung Galaxy S8, като на седма позиция се намира Huawei Y9 (2019). На последните места в седмичния рейтинг са класирани Samsung Galaxy S10, Samsung Galaxy M10 и Apple iPhone 6s.

Неочакваната поява на смартфон на Apple от 2015 година в тази класация не бива да ни учудва. Да си припомним, че голям брой ритейлъри започнаха да продават iPhone 6s с намаление до $200 и хората търсят информация, откъде и как да закупят този айфон при намалена цена.

0 0 гласа
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари