Седмичната топ-10 класация на Gsmarena за най-трендовите смартфони

2
2018
Gsmarena

Екипът на Gsmarena представи своята поредна класация на десетте смартфона, предизвикали най-голямо внимание сред посетителите на портала. Лидерите за изминалата седмица съвсем очаквано бяха новите телефони на Apple.

На първите три места са класирани iPhone XS Max, iPhone XS и iPhone XR. Предишната седмица на първо място бе смартфонът Poco F1, който сега слезе на четвърта позиция. Петото място е за Redmi 6 Pro, който предишната седмица бе на трета позиция.

На шесто място в този рейтинг се намира vivo V11 (V11 Pro), който преди това бе на пето място. Надолу в рейтинга са слезли Note 9 и Oppo F9 (7 и 8 място), които преди това бяха на четвърто и второ място.

С появата на новите iPhone потребителите явно си спомниха и за iPhone X, който сега е на 9 място. Силно надолу в тази своеобразна класация слезе смартфонът Redmi Note 5 Pro, който слезе с 4 позиции надолу и сега е на последно място.

Интересно е, че в този рейтинг няма смартфони на LG, HTC и Sony. Това са компаниите, които в близкото минало задаваха тренда на целия пазар. Новата класация показва, че интересът на потребителите се е прехвърлил към смартфоните на iPhone, Samsung и китайските модели.

0 0 гласа
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
2 Коментара
стари
нови оценка
Отзиви
Всички коментари