Скици на OnePlus 5 с неочаквани детайли

0
66

И отново от Китай идват слуховете за новото поколение флагмански смартфон на OnePlus. Ако през последните дни ритейлърите засилиха публикуването на информация относно характеристиките и цената на OnePlus 5, то сега течовете идват под формата на скици, предполагащи да видим как ще изглежда смартфона.

Съдейки по рисунките, то ни очаква още едно устройство, вървящо по пътя към увеличаване броя на камерите. Освен двойната задна камера с двойна светкавица, рисунките показват и наличието на два предни модула. Твърди се, че корпуса ще е керамичен и дебелината му ще е увеличена само с 0,5 мм в сравнение с изработените от метал. Съдейки, че пластмасовите вложки под антената се виждат само в долната част, задната страна на корпуса ще е изработена от два материала: метал и керамика. Но най-вероятно това е намек, че компанията отново ще предложи в качеството на материал за корпуса керамиката, но само в топ-версиите, а стандартната ще бъде както преди в метално изпълнение.

Приятна новина е и това, че в долния край освен високоговорителя и USB Type-C ще има и 3,5 мм аудио-жак, изчезването на който не се изключва от техно-шпионите. Указано е, че в лявата част на ръба ще се намира превключвателя на режима на работа — вибрация, всички уведомления, само важни. Подобно решение по-рано видяхме и в OnePlus X.

ДОБАВИ КОМЕНТАР

  Абонирай се  
Извести ме за