Следващата седмица Honor ще покаже най-добрият си смартфон до този момент

0
1343

Световният мобилен конгрес MWC 2020 може и да бе отложен, но това няма да попречи на Honor да излезе на сцената в Барселона на 24 февруари тази година. Презентацията е обявена за 18:30 часа централно европейско време и по време на това събитие подбрандът на Huawei се очаква да представи редица нови и интересни електронни продукти.

Какво можем да очакваме от Honor в Барселона? Публикуваният в Twitter постер показва най-различни устройства на този бранд. Виждат се фитнес гривни, безжични слушалки, уеб камери, нови смартфони, стилен лаптоп и други.

Мобилните устройства наистина са много. А това означава, че Honor е замислил една наистина голяма презентация, на която ще покаже редица нови неща. Очаква се да бъде представена серията смартфони Honor V30, която излезе на китайския пазар миналата година.

Да си припомним, че серията V30 включва два модела – обикновеният V30 и V30 Pro. Двете мобилни устройства са идентични по отношение характеристиката, размерите и производителността, но Honor V30 Pro поддържа 5G мобилните мрежи.

Смартфоните от серията Honor V30 са позиционирани като мобилни устройства от средно ниво, но предлагат редица флагмански функционалности. Те се базират на системата върху чипа Kirin 990 на Huawei – същият, който се използва в Mate 30 Pro.

Какво точно ще покаже Honor ще разберем само след няколко дни.

ДОБАВИ КОМЕНТАР

  Абонирай се  
Извести ме за