Следващите безжични слушалки на Samsung могат да решат най-големия проблем на Galaxy Buds Live

0
2126

В момента от много места се чува, че Samsung работи над нов чифт истински безжични слушалки. Те трябва да са наследник на оригиналните Galaxy Buds от 2019 година. Според скорошна заявка за търговска марка в САЩ, слушалките най-вероятно ще се казват Galaxy Buds Beyond.

Сега се появиха и повече детайли за предстоящият продукт, огласени от специализираната медия SamMobile

Според техния доклад, следващите Galaxy Buds няма да имат същия подобен на бобче дизайн като Galaxy Buds Live. Последните са най-добрите безжични слушалки на марката, които бяха пуснати тази година.

Вместо това, новите ще имат подобен дизайн от тип „в ухото“ като оригиналните Galaxy Buds и Galaxy Buds+.

Не е изненада, че при тях ще има и няколко ъпгрейда по отношение на качеството на звука. Интересен аспект ще е подобреният „Ambient” режим и по-доброто активно изчистване на страничния шум в сравнение отново с Galaxy Buds Live.

Кога да очакваме тези слушалки?

Очаква се южнокорейската компания да разкрие новите безжични слушалки Galaxy Buds Beyond заедно със смартфоните от серията Galaxy S21. Това ще се случи на следващото събитие Unpacked, което ще е в средата на януари догодина.

Има няколко доклада, които твърдят, че новите слушалки ще са налични в комплект с Galaxy S21 телефоните. Дали това ще е така, все още не може да се каже, но идеята със сигурност е добра.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари