Следващите смартфони Samsung Galaxy A може да не са с вградена батерия

1
4814

Лесните за изваждане и подмяна от потребителите батерии бяха полезна функция за много от смартфоните преди тенденцията за премахването им и превръщането във вградени да превземе всички производители в последните няколко години. Сега обаче, нов слух предполага, че някои телефони на Samsung може скоро да ги върнат.

Малко вероятно е да видите нов телефон от най-висок клас като предстоящите Samsung Galaxy Note 20 или Galaxy S30 да не са с вградена батерия, както досега. Все пак не трябва да забравяме, че както всяка иновация в света на смартфоните, тренда за вградени батерии тръгна именно от флагманския клас. Слуховете за сваляеми батерии най-вероятно се отнасят за смартфоните от сериите Samsung Galaxy A.

Според портала SamMobile, сваляема от потребителя батерия е забелязана като част от все още необявено устройство с номер на модела SMA013F. Уебсайтът смята, че това е предстоящ телефон от серията Galaxy A, но не е в състояние да конкретизира за кой точен модел от серията става въпрос.

Samsung все още използва сменяеми от потребителя батерии за своята серия телефони Galaxy Xcover, но това са нишови устройства, които не са предназначени за масовите потребители.

Ако Samsung върне обратно сменяемите батерии в масовите смартфони от серията Galaxy A, това би означавало съществено преимущество в тяхна полза. От източника на информацията обаче казват, че това е малко вероятно да се случи и за високия клас устройства от серията Galaxy A като ексклузивния Galaxy A90 5G.

4 4 гласа
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
1 Коментар
стари
нови оценка
Отзиви
Всички коментари