fbpx
-9.8 C
София

Слухове твърдят, че Galaxy S11 ще се казва Galaxy S20

Най-четени

Samsung Galaxy S11 е един от най-очакваните смартфони на 2020 г. и всички се вълнуват какъв ще бъде приносът на Samsung тази година в развитието на света на смартфоните. Съвсем логично, всички предполагаме, че компанията следва вече 11-годишната традиция да именува моделите си в числена последователност, и така след Galaxy S10 би трябвало да следва Galaxy S11, нали?

Да, но едно от най-уважаваните имена в течовете на информация за мобилни телефони току-що хвърли съмнения дали въобще името на следващия флагман на корейския гигант ще бъде Galaxy S11.

Този човек е @Universelce, активен източник на течове, чиито прогнози са правилни достатъчно често, за да бъде взет на сериозно. Ice Universe публикува интересен пост в социалната мрежа Twitter, в който казва: „Galaxy S20. Следващата година е 2020, а 20 е ново начало“ – посланието е ясно: тоя смята, че Galaxy S11 вероятно няма да носи това име, а ще се нарича Galaxy S20.

Това не е първият път, в който чуваме, че Samsung може да планира значителни промени по именуването на своите смартфони – през септември тази година слухове твърдяха, че е възможно в следващото поколение смартфони сериите Galaxy S и Galaxy Note да бъдат обединени в обща серия Galaxy One. Оттогава обаче не сме чували нищо по този въпрос.

И така, трябва ли да спрем неистово да търсим „Samsung Galaxy S11“ в Google за новини около следващия модел на Samsung и да започнем с „Samsung Galaxy S20“? Е, все още не сме напълно убедени, че тази информация е достоверна.

Доказателства в защита на S11

Ако трябва да сме точни, досега не сме виждали никакви доказателства нито в подкрепа на това, че следващият модел ще носи името Galaxy S11, нито в обратното. Ако се вгледаме в серията Galaxy A, която през 2018 г. претърпя трансформация, видяхме, че Samsung премина от последния Galaxy A9 до Galaxy A10, A20, A30 и така нататък през 2019 г., но след това от компанията започнаха да пускат междинни номера и това би трябвало да означава, че през 2020 г. ще видим модели като A11, A21, A31 и така нататък.

От друга страна другите производители отдавна са преминали към цели числа при именуването на своите модели; Huawei P10, Huawei P20, Mate 10, Mate 20 и така нататък. Но това не означава, че Samsung непременно трябва и ще направят същото.

Единствената истинска логика, която откриваме в това, може да е съвпадането по звучене и възприемане с моделите на Apple – наскоро видяхме iPhone 11 и би било сходно звучащо сега да видим за Galaxy S11. Най-голямо сходство откриваме в моделите от 2015 г., когато моделът на Apple се казваше iPhone 6S, а моделът на Samsung – Galaxy S6.

Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари

Нови ревюта

Huawei P50 Pro – възродена легенда

От днес актуалният флагман на китайския производител Huawei вече е наличен за предварителна поръчка в България. След забавяне, породено от редица причини, компанията размести...

Подобни новини