Според изтекли скрийншоти, iPhone на Apple може да бъде подложен на още една основна промяна – при началния екран.

Потребителите на iPhone да се подготвят за пристигането на интерактивни уиджети. Съобщава се, че тези големи уиджети ще работят на началния екран и в папките с приложения. Ще ни позволяват да виждаме напомняния, времето и да управляваме приложенията, без да се налага да ги отваряте. Работното име на проекта е InfoShack.

Слуховете за промяната бяха съобщени от LeaksApplePro, типстър с доста добра успеваемост

Казва, че „все още има много работа за вършене, така че през следващите месеци може да има промени в това отношение“.

Не всички обаче са развълнувани от показаното. Много потребители приветстват промяната като значителна и реално полезна. Има и хора обаче, които не са доволни от коренната промяна на началния екран и потребителския интерфейс.

Има и някои съмнения във вероятността това да е истина

Според един потребител, изтичането на информацията за такава промяна в iOS 16 идва прекалено рано. Друг е скептичен, защото иконата на дистанционното дори не е на Apple и изглежда като нещо коренно различно. Смята, че става въпрос за изфабрикувана информация.

Вижда се и обаче задоволство, че ако тази промяна е реалност, иконите ще получат преобразяване, което ще ги приближи много повече до тези в MacOS.


Коментирайте статията в нашите Форуми. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във Facebook, и ни последвайте в Telegram и Viber или изтеглете приложението на Kaldata.com за Android, iOS и Huawei!

Абонирай се
Извести ме за
guest

2 Коментара
стари
нови оценка
Отзиви
Всички коментари