Смартфоните Blackview BV9800 най-после са достъпни в сайта на Blackview, в AliExpress и в Indiegogo

0
1231

Серията смартфони Blackview BV9800 наистина направи голям удар на пазара за смартфони след дебюта си в Kickstarter миналия месец. По време на кампанията бяха събрани потребителски инвестиции в размер на $532 928,62 и производството на мобилните телефони започна. Сега вече смартфонът може да бъде закупен от официалния сайт на Blackview, от AliExpress и от Indiegogo.

Повечето потребители са очаровани от възможността на Blackview BV9800 Pro да заснема термични изображения, да измерва нивото на топлината и да прави страхотни инфрачервени снимки. За разлика от телефоните с външна термична камера Blackview интегрира инфрачервената камера FLIR® Lepton® в BV9800 Pro и тя винаги е с вас заедно със смартфона и дава възможност веднага да направите инфрачервени снимки на всичко, което харесате.

Сега Blackview представи видео, което показва как най-добре да се правят термични снимки. Просто кликнете върху приложението MyFLIR, преди да започнете. То предлага фукциите Photo, Video, YouTube Live (за стриймване в реално време), четири Time-lapse режима. Възможно е да се наблюдават температурните разлики на всяка минута, ден или нощ.

Приложението MyFLIR дава възможност за настройка на термичното ниво, да регулирате редица параметри и други подобни. По-конкретно, кръстчето във видеото показва температурата в едно конкретно място, но може да се премести, за да се измери температурата и в други точки. Квадратната форма позволява измерването на средната температура на зоната в квадрата.

Като опция се предлагат и девет различни палитри. Най-използваната е Iron, но винаги можете моментално да я смените с някоя друга. След това можете да направите снимката, пак да я смените и т.н.

Може би някои си мислят. че това е някаква забавна играчка. Но всъщност това е един много полезен инструмент за работа както навън, така и в домашни условия. Инфрачервената камера може да се използва например за търсене и откриване на хора в гората и планината дори и в най-тъмната нощ. Могат да се откриват течове на тръби, проблемите в топлоизолацията, да се намерят изтичанията на топлина, да се открият горещите проводници и още много други подобни. Всеки би намерил най-полезното за себе си приложение на термичната камера.

Технически характеристики на смартфона BV9800 Pro:

 • Защита: IP68, IP69K и MIL-STD-810GP68 сертификати
 • 48 МР камера на FLIR® Lepton® и Sony®
 • 6800 mAh акумулаторна батерия, поддържа се безжично зареждане
 • Процесор Helio P70 с осем ядра
 • Памети: 6 GB RAM и 128 GB ROM
 • GPS, GLONASS и BeiDou навигация, сензор за атмосферното налягане
 • 6,3-инчов дисплей с FHD+ резолюция и капкообразен отвор за предната камера
 • 16 МР предна камера
 • NFC, всички глобални LTE диапазони
 • Поддържа се Walkie Talkie режим, наличен инфрачервен порт за управление на домашната техника
 • Операционна система: Android 9

Ето оттук можете да вземете един от тези чудесни смартфони и да видите неща, които са невидими за невъоръженото око.

 


Платено съобщение
0 0 гласа
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари