Смартфоните Nokia с най-широката гама от бизнес устройства одобрени от Google в програмата Android Enterprise Recommended

7
1046
Програмата Android Enterprise Recommended включва 14 Nokia смартфона – повече от всеки друг бранд

HMD Global, домът на телефоните Nokia, обяви че вече предлага най-обширното и разнообразно портфолио от „най-добри за бизнеса“ смартфони с Android, с добавянето на три нови устройства. Nokia 9 PureView, Nokia 4.2 и Nokia 3.2 (3/32GB) днес се присъединяват към останалите 11 смартфона Nokia, които са валидирани като част от програмата Android Enterprise Recommended и  предлагат страхотно изживяване на клиентите с устройства, които се развиват, за да посрещнат всяка нужда на бизнеса.

Програмата Android Enterprise Recommended дава увереност на клиентите, че смартфоните включени в програмата са одобрени от Google и отговарят на най-високите, обективни бизнес критерии

Това включва завишени технически характеристика като хардуер, софтуер, съвместимост с корпоративни IT системи, актуализации на сигурността и цялостни решения. Програмата задава стандартите за потребителско изживяване при изпълнението на различни бизнес задачи, като позволява на служителите и компаниите да вземат лесни и бързи решения при избора на смартфони.

Според наскоро проведено от HMD Global пазарно проучване, 98% от интервюираните компании в EU5 (Великобритания, Германия, Италия, Испания и Франция) заявяват, че присъствието на смартфона в програмата Android Enterprise Recommended влияе на избора им на устройство, а повече от 50% отговарят, че избират само смартфони от гамата Android Enterprise Recommended.

След представянето на три нови смартфона на конгреса MWC 2019 в Барселона, HMD Global обявява, че и трите са вече част от програмата Android Enterprise Recommended. Това са:

 Nokia 9 PureView – първият в света смартфон с 5 камери

  • Nokia 4.2 – модерен дизайн със специален Google Assistant button1 и изкуствен интелект при заснемане
  • Nokia 3.2 – с най-големия дисплей в своя клас и батерия, която издържа два дни2, също с Google Assistant button1
Андрей Сонкин, главен директор бизнес решения, HMD Global:

“Развитието на портфолиото ни от смартфони в гамата Android Enterprise Recommended е продиктувано от нуждите на бизнеса за сигурни, издръжливи устройства, които ангажират вниманието и вълнуват широк спектър от потребители. Смартфоните от нашия бизнес клас са предпочетеното мобилно решение в над 50 организации по целия свят. Изградихме своята репутация, като доставяме смартфони за водещи европейски компании, които търсят устройства, които еволюират и стават по-добри с времето, за да отговорят на нарастващите нужди.“

Сигурност, отлично изживяване и еволюция, проектирани за бизнеса

Използвайки силата на Android One, смартфоните Nokia осигуряват безпроблемно изживяване, без допълнително инсталирани приложения. Комбинирани с първокласен дизайн и качествена изработка, на която можете да се доверите и която очаквате от телефон Nokia. Това портфолио предлага превъзходни инженерни решения за бюджета на всеки бизнес.

Компаниите, които вече са предпочели смартфони Nokia от програмата Android Enterprise Recommended, споделят, че:
  • Are: “Гарантираните актуализации на Android OS за две години напред, бе основната причина да преминем към смартфони Nokia.“
  • SAP: “Сигурността е ключовият фактор за избора на смартфони Nokia.”
  • Mukava: “Нашите клиенти управляват конфиденциална информация. Гаранцията за актуализациите в сигурността на смартфоните Nokia е важен фактор за нас.“
  • Yorkshire Building Society: “Отличния баланс цена-качество в Nokia 7 Plus и бързите актуализации на сигурността на смартфоните Nokia за следващите три години, са причината за нашия избор.”
  • Ineco: “Устройствата Nokia предлагат висококачествени решения, които покриват всички наши очаквания и тяхната първокласна поддръжка по време на целия проект придават истинска добавена стойност.”
Първокласно изживяване, което се подобрява с времето

Смартфоните Nokia променят смисъла на собствеността, както за крайните потребители, така и за бизнеса. Вече не се гледат единствено спецификациите на устройствата, а как потребителското изживяване се развива през целия период чрез актуализации и подобрения. За смартфоните Nokia в програмите Android Enterprise Recommended и Android One това означава изживяване, което става все по-добро и сигурно чрез последните актуализации и иновации от Google.

От възможността лесно да превключвате и изключвате работните приложения, в зависимост от нуждите на служителите, до добавянето на нови възможности за защита, за да защитите важното, смартфоните Nokia имат доказана сигурност с редовни актуализации. Този променящ се и адаптивен потребителски опит прави работата по-лесна, по-продуктивна и по-рентабилна.

С въвеждането на функции като адаптивна батерия и адаптивна яркост, за да отговорят на индивидуалните нужди на потребителите и с двудневен живот на батерията2 в различни ценови сегменти, смартфонът Nokia е проектиран да направи щастливи и IT специалистите, и крайните потребители. Наред с бизнес функциите, всяко устройство в портфолиото предлага персонализирано изживяване за отделните потребители, което го прави работещ телефон, който феновете ще обичат.

Смартфоните Nokia в програмата Android Enterprise Recommended:

 

Nokia 3.1 (32GB)
Nokia 3.1 Plus
Nokia 3.2 (32GB)
Nokia 4.2
Nokia 5.1
Nokia 5.1 Plus
Nokia 6.1
Nokia 6.1 Plus
Nokia 7 Plus
Nokia 7.1
Nokia 8 *Not part of the Android One family
Nokia 8 Sirocco
Nokia 8.1
Nokia 9 PureView

7
ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
2 Коментари
5 Отговори на коментарите
3 Последователи
 
Коментарът с най-много реакции
Най-горещият коментар
  Абонирай се  
нови стари оценка
Извести ме за
Arebe
Arebe

7.1 ли го бяха хванали да „чурулика“ на външни сървъри?
P.S. Това не беше платена сатия нали?

Ебачев
Ебачев

Чул недочул типично по български!
Телефонът който пращаше информация към сървъри в Китай беше Нокиа 7 Плюс.
Става дума за телефони предназначени за Норвежкия пазар, с грешно инсталиран Фирмуер на устройства предназначени за Китайския пазар.

Всички Нокии пращат телеметрични данни към Сингапурски сървъри, като изключение правят телефоните предназначени за китайският пазар, които пращат същите данни към сървъри разположени в НРК, в съответствие с Китайското законодателство.

Айде четете малко преди да кензате глупости….

Ебачев
Ебачев

Освен това ако си мислиш че другите не пращат такава информация…трябва да си много наивен…

115
115

Зле са тези телефони. Избягвайте да си ги купувате.

Ебачев
Ебачев

аз имам такъв и съм доволен. Дай друг телефон с такова съотношение цена/хардуер/качество с AndroidOne да те видим!!

безпристрастен
безпристрастен

Xiaomi Mi A1, Xiaomi Mi A2, Xiaomi Mi A3. 🙂

Кирчев
Кирчев

тези ксиаомита имат калпави камери. Nokia 7 plus със портната google cam от XDA прави перфектни снимки и през нощта! не казвам че са лоши телефони, но за 380 лева нокиа 7 плюс като нова без следи от употреба с оставаща гаранция година и 4-5 месеца от оелекс-а е най доброто в момента. телефонът ЛЕТИ с андроид 9!!