Един от последните флагмани с ОС Windows 10 Mobile, смартфонът Alcatel Idol 4S сега се продава при цена едва $99 в американския магазин на Microsoft. Това е един нелош избор за закупуването на телефон от висок клас с добри характеристики и редовни обновявания.

Сега Alcatel Idol 4S може да стане ваш само за $99. Цената е намалена с внушителните $371. Навярно Microsoft се опитва да разчисти складовете си, като това не е първата отстъпка. През месец декември, по време на празниците, магазинът започна продажбите на Alcatel с VR очила за $169. Въпреки че софтуерният гигант съобщи, че разработването на Windows 10 Mobile е прекратено, Idol 4S ще продължи да получава обновявания по безопасността до началото на 2020 година.

Флагманският смартфон Alcatel 4S на Microsoft разполага с 5,5-инчов AMOLED дисплей с резолюция 2560х1440 пиксела и се счита за най-добрия Windows смартфон в историята на платформата Windows 10 Mobile. Телефонът се базира на системата-върху-чипа Snapdragon 820 с осем процесорни ядра и има 4 GB оперативна памет, 64 GB флаш-диск, основна камера с резолюция 21 мегапиксела с фазова система за автоматично фокусиране, предна камера с резолюция 8 мегапиксела, Hi-Fi аудио и акумулаторна батерия с капацитет 3000 mAh.

8
ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
5 Коментари
3 Отговори на коментарите
1 Последователи
 
Коментарът с най-много реакции
Най-горещият коментар
5 Автори на коментарите
Четящ_nib_КольоalilovЖоро Автори на последните коментари
  Абонирай се  
нови стари оценка
Извести ме за
alilov
alilov

Не знам къде видяхте цена 99$, аз виждам 169$

alilov
alilov

Не знам къде видяхте цена 99$, аз виждам 169$.

Жоро
Жоро
Четящ
Четящ
alilov
alilov

Да мерси видях, цената 169 $ е с очила, 99$ е без очила. От USA ще си го доставим 🙂

Кольо
Кольо

Какво ли не прави М$ за да си пробута шпионската система.

_nib_
_nib_

anonsed 02.2016.Батерия стояла 2 години в склада.МерЦи.Ще продължавам да използвам за подложка на горещите тенджери дъскЪтЪ.

Четящ
Четящ

„On November 10, 2016, Alcatel unveiled a version of the Idol 4S running Windows 10 Mobile, with T-Mobile US as a launch partner“ и както вероятно всички се досещаме – не всички телефони са произведени в една партида през 11.2016 🙂 И разбира се всеки има право да ползва каквото иска за подложка на тенджерите…