Смартфонът Blackview A80 Pro излиза на пазара на 18 ноември

0
233

Компанията Blackview е готова да анонсира още един смартфон – Blackview A80 Pro. Това е супер бюджетен телефон с четворна основна камера и мощна акумулаторна батерия с капацитет 4680mAh. Нека се спрем по-подробно на новия смартфон.

Смартфонът Blackview A80 Pro е оборудван с 6,49-инчов дисплей с малък капкообразен отвор в горната част на екрана, където е поставена предната камера. Дисплеят заема 90,3% от площта на предния панел. Една от най-важните особености на новия телефон е основната четворна камера Sony Quad с 13 МР главен оптичен сензор, която е на нивото на съвременните флагмански смартфони.

Захранването се осъществява от акумулаторна батерия с капацитет 4680. Устройството работи под управлението на операционната система Android 9 Pie и разполага с 4 GB оперативна памет и 64 GB флаш диск. Смартфонът поддържа всички глобални LTE честотни ленти и може да се използва в целия свят.

Представените рендери показват, че отворът за предната камера е малък, а страничните рамки са тесни. Телефонът има 3D естетичен дизайн с 8,8 мм корпус със заоблени ъгли. На задния панел сензорите на четворната камера са поставени вертикално, а скенерът за пръстови отпечатъци е вдясно от тях.

Предлагат се модели с четири цвята на корпуса – червен, градиентен с преливане на синьото, зелен и черен.

Според официално потвърдената информация от потребителя, смартфонът Blackview A80 Pro ще излезе на пазара на 18 декември тази година при много конкурентна цена. Очаква се той да бъде най-достъпният телефон на пазара с четворна камера. Крайна цена още не е обявена. Според вас колко ще струва този мобилен телефон?

За да натрупа практически опит в използването на смартфона, Blackview търси 10 потребителя-тестери. Всеки може да бъде тестер в тази програма, а за да получите един от тези десет смартфона е достатъчно да отгатнете глобалната цена на Blackview A80 Pro. А ако сте се заинтересували от продукта, още сега можете да го добавите във виртуалната количка на AliExpress. Когато продажбите започнат, ще получите специално съобщение.

 


Платено съобщение

ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
  Абонирай се  
Извести ме за