Смартфонът Fusion Garage Grid 4 е снабден с 4-инчов дисплей

1
14

Компанията Fusion Garage в четвъртото тримесечие ще започне с продажбите на смартфона Grid 4, който работи под управлението на операционната система Grid OS (на основата на Android).

В устройството се използва 1 GHz процесор Qualcomm Snapdragon MSM8255, оперативна памет с капацитет 512 MB, флаш модул с 16 GB вместимост и поддържа карти памет от формат MicroSD.

4-инчовият сензорен дисплей има резолюция 480×800 пиксела. В изделието се използва основна 5-мегапикселова камера с авто-фокус и светодиодна светкавица (има възможност за записване на видео във формат 720р), дори има допълнителна 0.3 Mpix камера за видео разговори.

Смартфонът още разполага с адаптери за безжични мрежи Wi-Fi (802.11b/g/n) и Bluetooth 2.1, GPS приемник, датчик за близост, ориентация и осветеност, 3.5-милиметров конектор за слушалки и MicroUSB порт.

Размерите на устройството са 122,4×63,9×9,6 милиметра и тежи 137 грама. Продуктът може да бъде закупен на цена от около 400 долара.

1
ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
1 Коментари
0 Отговори на коментарите
0 Последователи
 
Коментарът с най-много реакции
Най-горещият коментар
  Абонирай се  
нови стари оценка
Извести ме за
sliderum
sliderum

Цитат:


дори има допълнителна 0.3 Mpix камера за видео разговори.


То оставаше и да няма камера, а да има видеоразговори. Освен това при смартфоните от настоящите и новите генерации, вече се налагат фронтални камери с доста по-добра резолюция, същото се отнася и за основната камера на гърба на устройството. Отделно от това, вече става тенденция на смартфоните с големи дисплеи, да се монтират матрици с по-висока резолюция…