Смартфонът Kyocera C5120 Oblique получи сертификат от FCC

0
23

На сайта на Федералната комисия по комуникациите (FCC) беше открита документация, свидетелстваща за това, че смартфонът Kyocera Oblique е преминал успешно всички необходими за сертифициране процедури.

„Умният“ мобилен телефон Kyocera Oblique, обозначаван още и с индекса C5120, е изпълнен във форм фактор на хоризонтален QWERTY слайдър и представлява смартфон от нисък клас, работещ под управлението на операционната система Android 2.3 Gingerbread.

Известно е, че Kyocera Oblique може да работи в мрежи от стандарта EV-DO Rev. 0 и е оборудван с дисплей с резолюция 240 х 320 пиксела, 3-мегапикселова камера, модули Wi-Fi 802.11b/g/n и Bluetooth 2.1, GPS приемник и слот за карти с памет във формат microSD.

Пазарният старт на смартфона Kyocera Oblique ще бъде на 9 септември. Първоначално устройството ще се продава от американския мобилен оператор Sprint. Дали смартфонът ще се появи и на други пазари и кога евентуално ще се случи това, засега не се съобщава. Апаратът ще бъде достъпен в розово и в черно.

ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
  Абонирай се  
Извести ме за