Повечето съвременни смартфони не са устойчиви на неблагоприятните външни условия. Достатъчно е изпускане от неголяма височина и на екрана или задния панел се появява огромна пукнатина. Но притежателите на телефона LG Judy, известен по-рано като LG G7, няма защо да се тревожат от подобни неща.

Според изтеклата в уеб-пространството информация, смартфонът LG Judy може да бъде изпускан отвисоко, да бъде потапян във вода и дори хвърлян, без никакви последици за мобилното устройство. Тайната е, че LG сертифицира своя смартфон по стандартите IP68 и MIL-STD 810G. Първият сертификат показва, че телефонът може да бъде потапян във вода на дълбочина до 2 метра в продължение на не повече от 1 час. Вторият сертификат е военен и се дава само на мобилната електроника, която е преминала над 20 специфични теста за издръжливост.

За получаването на сертификата MIL-STD 810G, смартфонът LG Judy е излаган на слънчева радиация, взривна вълна, дъжд, замразяване, механични удари и други.

Към днешен ден е известно, че флагманът LG Judy ще има 6,1-инчов OLED дисплей със съотношение на страните 18:9 и резолюция 2880х1440 пиксела (QHD+) и ще се базира на системата-върху-чипа Snapdragon 845 с 8 процесорни ядра с тактова честота до 2,8 GHz и интегрирания графичен ускорител Adreno 630.

ДОБАВИ КОМЕНТАР

  Абонирай се  
Извести ме за