Смартфонът LG Rollable с разтегателен екран може да струва $2360

1
633

Сгъваемите смартфони с гъвкави дисплеи отдавна присъстват на пазара.Те вече могат да бъдат свободно закупени и все повече производители се ориентират към използването на този съвършено нов дизайн. Но има редица компании, които продължават да експериментират със съвсем други форм фактори и предлагат поредните, според днешните разбирания, футуристични решения. Наскоро се появиха концептуални модели на смартфон на LG с разтегателен екран, а наскоро разбрахме, че този интересен мобилен телефон ще се нарича LG Rollable.

Днес PhoneArena публикува информацията на блогър с достъп до вътрешна информация на LG, в която се споменават техническите характеристики на мобилното устройство, предполагаемата дата на излизане на пазара и неговата най-вероятна цена.

Според тази неофициална информация, смартфонът LG Rollable ще бъде оборудван с дисплей, който ще поддържа няколко режима – резолюция 2428х1080 пиксела (телефонен режим, съотношение на страните 20:9), 2428×1366 пиксела (видео режим, съотношение на страните 16:9) и 2428×1600 (продуктивен режим, съотношение на страните 3:2). Новият смартфон на LG с разтегателен екран ще се базира на системата върху чипа Snapdragon 888, ще има 16 GB оперативна памет и акумулаторна батерия с капацитет 4200 mAh.

Обявена и цената на LG Rollable $2360. Според тези данни, анонсът на това интересно устройство трябва да се състои през месец март следващата година, като на пазара се очаква то да излезе през месец юни 2021 година.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
1 Коментар
стари
нови оценка
Отзиви
Всички коментари