Смартфонът Nokia N8-01 бе забелязан по време на демонстрация

0
11

На изложението за електроника IFA 2011 компанията Nokia показва своите нови смартфони, включително и Nokia 700. Именно по време на негова демонстрация бе забелязан и все още неанонсираният смартфон Nokia N8-01.

Презентирайки смартфона Nokia 700, представител на финландския производител демонстрира работата на мултимедийния плейър на устройството. По време на това представяне бе „осветен“ и смартфонът Nokia N8-01. Апаратът е изпълнен във форм фактор на безклавиатурен моноблок и в съответствие с новата номенклатурна система на компанията трябва да носи обозначението Nokia 801. За съжаление, това е всичко, което се знае до момента за устройството – относно техническите му спецификации засега не е известно нищо.

Заслужава да се отбележи, че във видеото могат да бъдат видени и още редица интересни устройства и услуги, например безжичната музикална система Nokia MD-20W, която понастоящем е в процес на сертифициране във Федералната комисия по комуникациите (FCC) на САЩ, както и услугата Nokia AirCloud.

ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
  Абонирай се  
Извести ме за