Смартфонът OnePlus 8 ще предложи дисплей с честота 120Hz

0
906

Дисплеят с честота на обновяване на изображението 90 Hz е една от главните особености на флагманите OnePlus от тази година. А сега в уеб пространството се появиха данни, че компанията подготвя смартфона OnePlus 8 със 120 Hz дисплей.

Информацията бе публикувана от уеб портала gizmochina, който съобщи, че има вътрешна информация за плановете на китайския производител за следващата година. Очакванията са тази висока честота да може да се задава в настройките.

Според тази предварителна информация, китайската компания няма да е единствената, която ще използва подобен дисплей. Има слухове, че iPhone от 2020 година ще имат ProMotion матрица с кадрова честота 120 Hz. Не се знае кой ще произвежда и доставя тези екрани. Знаем само, че Apple се опитва да постигне споразумение с LG и Samsung.

Gizmochina съобщи още, че смартфонът OnePlus 8 ще се базира на системата върху чипа Snapdragon 865 и ще разполага с не по-малко от 8 GB оперативна памет и 128 GB флаш диск. Основната камера ще бъде четворна, като резолюцията на главния сензор ще бъде 64 МР или 108 МР. Ще се поддържа и трикратно оптично увеличение без загуби.

Освен базовата версия на OnePlus 8, компанията ще представи и Pro модел. Преди време ръководителят на китайската компания сподели, че и по-късно ще бъдат представяни по два смартфона едновременно. Очакванията са новият смартфон да бъде представен през пролетта на 2020 година.

ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
  Абонирай се  
Извести ме за