Днес в Китайския център за сертифициране на телекомуникационно оборудване (TENAA) бяха разкрити характеристиките на смартфона Oppo R17. Сега обаче мрежови източници съобщиха, че този апарат ще дебютира заедно с модела R17 Pro.

В Интернет бе публикуван и рендер на R17 Pro: на снимката се вижда, че смартфонът е оборудван с тройна основна камера. Нейните оптични блокове са подредени вертикално, а под тях се намира LED-светкавицата.

Дактилоскопичният скенер в задната част на корпуса липсва. Не е изключено той да е интегриран и директно в областта на дисплея. В случая се обръща внимание на „градиента“ в оцветяването на устройството.

По неофициална информация, моделът R17 Pro ще се предлага в две модификации. Първата ще получи процесора Qualcomm Snapdragon 710, който обединява в себе си осем ядра Kryo 360 с тактова честота до 2,2 Ghz и графичния контролер Adreno 616.

На по-мощния вариант се приписва наличието на чипа Qualcomm Snapdragon 845. Той съдържа в себе си осем изчислителни ядра Kryo 385 с тактова честота до 2,8 Ghz и графичния контролер Adreno 630. Тази версия на смартфона ще разполага с 10 GВ оперативна памет и флаш-модул с капацитет 128 GВ.

1
ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
1 Коментари
0 Отговори на коментарите
1 Последователи
 
Коментарът с най-много реакции
Най-горещият коментар
1 Автори на коментарите
Палуестиниец Автори на последните коментари
  Абонирай се  
нови стари оценка
Извести ме за
Палуестиниец
Палуестиниец

Като пуснат с 4 камери тогава ще си купя