Смартфонът Samsung Galaxy S8 не се огъва лесно

1
571

Доставката на смартфоните Samsung Galaxy S8 и Galaxy S8+ по предварителни поръчки започна още в началото на тази седмица и „мъчителят“ на смартфони JerryRigEverything качи в YouTube видео с Galaxy S8 в главната роля в един от традиционните цикли за тестване на здравината.

Ентусиастът подложи южнокорейския смартфон на стандартните мъчения – острие, запалка и огъване с ръце, които мобилното устройство с чест издържа.

Екранът на този смартфон е покрит със защитното стъкло Gorilla Glass 5, което съвсем не е лесно да се одраска. По-конкретно, това стъкло може да се надраска единствено от материал с твърдост над 6 по скалата на Мос. Това е и причината канцеларското ножче да не оставя никакви драскотини върху предния и задния панел. Смартфонът без проблем издържа теста за нагряване – след 30 секунда на пламъка на газова запалка се появява бледо петно, което за броени секунди изчезва безследно.

JerryRigEverything показа, че задният стъклен панел на Galaxy S8 е боядисан отвътре, а боята може да се изтърка с помощта на ножче и да стане прозрачна.

Може би най-интересната част е огъването на смартфона с ръце. Galaxy S8 издържа и това мъчение. Според JerryRigEverything, „това нещо почти не се огъва“. Ентусиастът на няколко пъти се опита да огъне Galaxy S8, но не можа. Може да се каже, че този смартфон без проблем може да се носи в задния джоб.

ДОБАВИ КОМЕНТАР

1 коментар за "Смартфонът Samsung Galaxy S8 не се огъва лесно"

avatar
  Абонирай се  
нови стари оценка
Извести ме за
Ренсио
Ренсио

Дайте и нещо по-разнообразно от рекламните материали за S8, може ли?