Смартфонът ZUK Z3 Max е оборудван с процесора Snapdragon 836

1
108

Според инсайдери, брандът ZUK, собственост на компанията Lenovo, се подготвя да пусне сериозен смартфон, наречен ZUK Z3 Max.

Съдейки по публикуваната информация, апаратът ще получи още не анонсирания процесор Snapdragon 836 от Qualcomm. Този чипсет представлява по-мощната версия на чипа Snapdragon 835, в който ще бъдат повишени тактовите честоти на изчислителните ядра и графиката.

Освен това, на модела Z3 Max се приписват внушителните 8 GВ оперативна памет и 256 GВ постоянна памет. Останалите спецификации на смартфона не се разкриват, но като се има предвид настоящите трендове в областта, то той вероятно ще получи дисплей с 2К-резолюция, двойна основна камера и безрамков дисплей.

Ако публикуваната информация е вярна, то ZUK Z3 Max може да се превърне в едно от първите устройства на базата на платформата Snapdragon 836. Между другото, този процесор може да се появи и във фаблета Samsung Galaxy Note 8 и в други топ Android базирани апарати, анонса на които се очаква през третото–четвъртото тримесечие на тази година.

1
ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
1 Коментари
0 Отговори на коментарите
0 Последователи
 
Коментарът с най-много реакции
Най-горещият коментар
  Абонирай се  
нови стари оценка
Извести ме за
ak47
ak47

Много сериозна заявка правят китайците.. Тоя телефон го чакам със голям интерес, на zuk телефоните нямат равни от към цена хардуер.