Смарт часовникът Honor MagicWatch 2 работи две седмици с едно зареждане

0
1821

Заедно със смартфоните Honor V30 и Honor V30 Pro бе анонсиран и новия смарт часовник MagicWatch 2. Производителят подчерта, че той има дълго време на автономна работа.

Корпусът на устройството е направен от неръждаема стомана модел 361L, като се предлагат два размера. Корпус с диаметър 46 мм (1,4-инчов дисплей с резолюция 454х454 точки) и 42 мм (1,2-инчов дисплей с резолюция 390х390 точки). И в двата модела се използва AMOLED матрица с плътност на изображението 326 пиксела на инч.

Новият смарт часовник се базира на системата върху чипа Kirin A1. Налични са 4 GB вградена памет, 2 GB от които са достъпни за потребителя и могат да се използват например, за запис на музикални тракове. Това пространство е достатъчно за записа на около 500 музикални произведения.

MagicWatch 2 може да регистрира физическата активност, броя стъпки, изминатото разстояние и изгорените калории. Смарт часовникът е водоустойчив, издържа до 5 ATM и може да се използва по време на плуване. Благодарение на сензора за сърдечен ритъм устройството може да следи пулса и да преценява индивидуалната ефективност SWOLF на плувците. Засичат се броя секунди и удари на сърцето при преплуването на определена дистанция.

Смарт часовникът може да регистрира нивото на стрес и в подобен случай да дава препоръки за извършването на дихателни упражнения.

Глобалните продажби на смарт часовника MagicWatch 2 започват на 12 декември при цена от $155 до $200 в зависимост от размера и цвета.

ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
  Абонирай се  
Извести ме за