Смарт часовниците Amazfit GTS 2e и GTR 2e: до 45 дни автономна работа при цена $120

0
1068

Днес брандът Amazfit представи своите нови смарт часовници Amazfit GTS 2e и GTR 2e, които допълват портфолиото от подобни устройства на тази компания след излезлите през месец септември тази година смарт часовници Amazfit GTS 2 и GTR 2. Новите модели се различават от предишните с увеличеното време на автономна работа и намалената цена.

Amazfit GTS 2e и GTR 2e са олекотени версии на GTS 2 и GTR 2 и струват 20% по-малко. В новите модели производителят е премахнал Wi-Fi модула за безжична връзка и сега устройствата могат да разчитат само на смартфон, връзката с който става чрез Bluetooth.

Amazfit GTS 2e е оборудван с акумулаторна батерия с капацитет 246 грама, тежи 25 грама и поддържа NFC. Премахването на Wi-Fi модула е увеличило времето за автономна работа и новият смарт часовник може да работят до 14 в дни стандартен режим и 24 дни в режим на обикновени ръчни часовници (Basic Watch), в който показват само времето на различните електронни циферблати.

Amazfit GTR 2 предлага кръгъл AMOLED екран батерия с капацитет 471 mAh. Времето на автономна работа е увеличено до 24 дни в стандартен режим и до 45 дни в базов режим.

Продажбите на смарт часовниците Amazfit GTS 2e и GTR 2e стартират на 24 декември в китайския интернет магазин JD.com. Цената както на Amazfit GTR 2e, така и на GTS 2e е 799 юана или около $120 по текущия курс.

5 1 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари