По-рано този месец се заговори за това, че Samsung възнамерява да пусне чисто бяла версия на своя Galaxy Note 9. Тематично подготвеният за празничния сезон дори се появи на снимка, но все още не се знаеше датата на неговата премиера.

Днес тайванското подразделение на компанията потвърди, че бялата версия на Samsung Galaxy Note 9 ще се появи на пазара на 23 ноември. Тази дата е конкретно за Тайван, но няма съмнение, че е доста добър ориентир и за глобалната наличност на телефона.

Снежнобелият Samsung Galaxy Note 9 идва със също толкова бял S Pen стилус, но това са единствените неща, които го отличават от останалите модели. Променената разцветка очевидно не е причина за по-висока цена, така че и този вариант ще струва колкото стандартен Samsung Galaxy Note 9.

Samsung по традиция обича да пуска различни тематични Galaxy Note 9 версии, като в миналото сме виждали такива, посветени на филми, супергерои и събития, но там степента на модификации бе значително по-голяма. Но какво пък – навън току що падна първият сняг, така че може да имате и Samsung Galaxy Note 9 в неговия цвят.

2
ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
1 Коментари
1 Отговори на коментарите
1 Последователи
 
Коментарът с най-много реакции
Най-горещият коментар
2 Автори на коментарите
Satyr73Истината в очите Автори на последните коментари
  Абонирай се  
нови стари оценка
Извести ме за
Истината в очите
Истината в очите

И въпреки всички фенбойчета на хуауей, които налапаха въдицата на мръсния им маркетинг и почнаха да спамят, Ноут 9 остава най добрия фаблет за 2018 с този последен цвят на модела прюключват годината подобаващо въпреки, че няма сензор за отпечатъци под екрана и тройна камера, някой сега сигурно ще ме нахрани и ще даде палец надоло, но това ще са хора с заблудено и ограничено мислене просто фактите говорят най търсения смартфон е Ноут 9, а не мейт 20 про

Satyr73
Satyr73

Не че не ги уважавам Сами, но за жалост си дълече от истината. Незнам кои и колко, но виж хората във света какво имат за “емблема” на смартфон. Сам можеш да се сетиш.