Пускането на Vivo NEX и OPPO Find X може да доведе до рязко увеличаване на броя на пълноекранните, наистина безрамкови телефони. Nubia е една от първите сред OEM производителите, която пусна телефон с тънка рамка. Към момента, компанията възнамерява да пусне Nubia Z18 с много високо съотношение на екрана до корпуса. Така, че очакваме да видим Z18 със супертънка, почти незабележима рамка.

В Интернет се появи нова снимка, която, както се смята, ни показва предстоящия смартфон Nubia Z18.

Едва ли има някаква особеност, която може да потвърди, че това е Z18, с изключение на интерфейса на камерата. Потребителския интерфейс на камерата е точно същия, както и при Nubia Z17s (за сравнение виж снимката по-долу).

Ние обаче виждаме, че Nubia Z18 изглежда по различен начин, тъй като рамката около дисплея е много тънка – от четирите страни. Тя е толкова тънка, че там е невъзможно да се постави предна камера. Няма никакви признаци, че сензорът на камерата е отгоре или отдолу, но ние нямаме основания да твърдим, че телефонът ще бъде оборудван с предна камера.

По-рано се смяташе, че Nubia Z18 ще има прорез в екрана, но подобен на този, който видяхме в Essential Phone, но новата снимка показва липсата на всякакъв прорез в екрана. Освен това, съотношението между екрана и корпуса трябва да бъде много по-високо, отколкото при предишните модели на Nubia.

Що се отнася до хардуерния пълнеж, тук се очаква, че Z18 ще бъде оборудван с 5,99-инчов дисплей с FHD + резолюция (2160 x 1080 пиксела). Устройството ще работи на базата на чипсета Snapdragon 845. Един от вариантите е да бъде модел с 6 GB оперативна памет и 64 GB вградена за съхранение. Също така ще се предлага и по-добър вариант с 8 GB оперативна памет и 128 GB за съхранение. Телефонът се захранва от батерия с капацитет 3,350 мАч и работи под Android 8.0 Oreo. Очаква се, че Z18 ще бъде оборудван с двойна камера, която ще включва 24-мегапикселова основна и 8-мегапикселов допълнителен сензор. На задния панел трябва да се намира четец на пръстови отпечатъци.

1
ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
1 Коментари
0 Отговори на коментарите
1 Последователи
 
Коментарът с най-много реакции
Най-горещият коментар
1 Автори на коментарите
Ккк Автори на последните коментари
  Абонирай се  
нови стари оценка
Извести ме за
Ккк
Ккк

Този по-безрамков ли е от най-безрамковите?