Снимки на голи мъже в новия й телефон шокираха млада американка

0
156

Когато човек си купува чисто нов телефон директно от някой от телекомите той има определени очаквания, на които трябва да отговаря устройството. Понякога обаче, съдбата и недобросъвестни служители поднасят неприятни изненади на потребителите. Точно това е станало с Джина Лала, която си купила Motorola Droid X от магазин на Verizon Wireless в щата Илинойс, но намерила вътре снимки на непознати мъже. По-неприятното било, че въпросните личности били напълно голи, съобщи Neowin.

„Влязох в галерията на телефона и там имаше снимки на хора, които не познавах. Фотографиите бяха изключително смущаващи и неприлични.”, е заявила Лала пред NBC Чикаго.

По всяка вероятност става въпрос за измама и жената е получила използван телефон на цената на нов, който е бил препакетиран, за да изглежда така, сякаш не е употребяван. Забравените голи снимки в паметта на мобилното устройство обаче издали измамата.

В крайна сметка жената върнала телефона в магазина на Verizon, където получила друг смартфон, който наистина бил нов. От там я уверили, че става въпрос за грешка, която никога няма да се повтори.

Невероятно, но факт, подобна случка се случила година по-късно с майката на Джина Лала, която си купила нов iPhone 4S от същия магазин. Когато се прибрала вкъщи тя открила на дъното на кутията залепена бележка, на която пишело, че смартфонът е удрян върху бюро и има драскотина на корпуса.

Оплакванията от подобни инциденти в САЩ не са рядкост и жертва на подобно отношение са ставали клиенти на най-различни телекоми и магазини.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари