Преди няколко часа бяха публикувани първите реални снимки, а не компютърни рендери, на работещия флагмански смартфон Meizu Pro 7.

Главната особеност на новото мобилно устройство е вторият дисплей, поставен на гърба на смартфона. Както се и очакваше, този екран показва времето, датата, пропуснатите обаждания, прогнозата и друга подобна информация, която може да е полезна на потребителя.

Вижда се, че задния панел на смартфона е метален, а в неговия горен ляв ъгъл е поставен малък E-ink екран с електронно мастило. Дисплеите от подобен тип не могат да показват динамично променяща се информация, като клип или игри, но за сметка на това консумират съвсем малко електрическа енергия.

Дизайнът на Meizu Pro 7 раздели хората на две групи: някои потребители буквално се възхищават на новия външен вид, а други го считат за невзрачен и направо грозен. Meizu заслужава уважение за тази толкова мащабна промяна в дизайна. Благодарение на втория екран на гърба, няма как да бъде объркан новия китайски флагман с някой друг смартфон.

Точно над малкия дисплей се намира камерата с мощна светодиодна фотосветкавица. Екранът явно е сензорен, понеже се виждат две иконки за стартиране на приложения, като на тяхното място може да бъде поставено нещо друго.

Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари