Неотдавна Xiaomi официално потвърди, че анонсът на флагманският смартфон Xiaomi Mi 8 ще се състои на 31 май. А днес се появиха реални фотографии, а не компютърни рендери на новото устройство. Те показват интересна особеност.

На една от снимките се вижда предната страна на телефона. Вижда се прорез за говорителя и 3D камерата, но това не нещо ново. За екрана се знае, че ще бъде OLED, с размер на диагонала 6,01 инча.

По-интересна е втората снимка, показваща задния панел на телефона. Вижда се, че той не само е направен от закалено стъкло, но е и прозрачен. Всъщност, напълно прозрачна е само горната част на задния панел на Xiaomi Mi 8. Останалата част постепенно става непрозрачна. През това своеобразно прозорче се вижда част от платката на устройството и процесора. Това е системата-върху-чипа Snapdragon 845 с логотипа на Qualcomm.

В горната лява част на задния панел се вижда основната камера, която явно е двойна. Да си припомним, че скенера за пръстови отпечатъци на Xiaomi Mi 8 е вграден в екрана и няма как да се види на тези снимки.

От скорошното изтичане на информация се знае, че в зависимост от капацитета на постоянната памет, цената на Xiaomi Mi 8 ще бъде $440 или $500. Каква е истината ще разберем по време на официалния анонс.

0 0 гласа
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
4 Коментара
стари
нови оценка
Отзиви
Всички коментари