Собствениците на всички iPhone са доволни от това, което Apple е направила

10
1421

Снощи Apple пусна операционната система iOS 11.3 beta 1, която вече може да се инсталира от всички, които желаят. Можете да направите това с помощта на предвидения в iPhone, iPad и iPod Touch профил на разработчика, за да инсталирате ъпдейта „по въздуха“, без използването на компютър. На новата операционна система всички възлагаха много големи надежди и почти всички те се оправдаха.

Във форума Reddit има няколко теми, посветени на фърмуера iOS 11.3. Във всяка една от тях стотици хора пишат, че след инсталиране на тази операционна система, скоростта на работа на iPhone се е увеличила с 20-45%, което е много значително. Притежателите на iPhone 5s и iPhone 6 отбелязват, че мобилното устройство е започнало да работи много по-бързо, сякаш наскоро е било купено. За увеличаване на скоростта съобщават дори и собствениците на тези телефони, в които се използват вече силно остарели батерии. Накратко казано, собствениците на абсолютно всички iPhone са доволни от това, което е направила Apple за тях.

Така, всички стари модели iPhone са заработили като нови, но има разбира се и изключения. Някои от собствениците на „ябълковите“ мобилни устройства съобщават, че след инсталирането на новия ъпдейт, скоростта на работа се е увеличила само малко – не повече от 5%, но подобни съобщения са изключително малко. Важно е да се отбележи, че новият фърмуер увеличава скоростта на работа на всички смартфони по подразбиране, т.е. не е нужно извършването на каквито и да е манипулации за това.

В новия ъпдейт за операционната система iOS 11.3, който може да излезе през следващата седмица, ще се появи специален ключ в настройките на менюто, който ще позволява на собствениците на iPhone самостоятелно да решат какво е важно за тях –  автономността или високата скорост. По подразбиране, в новата версия приоритет се дава на втория вариант, след като във всички излезли по-рано версии на iOS той тайно бе взет в полза на първия. Очевидно е, че повечето ще направят избор в посока на високата скорост на работа.


Коментирайте статията в нашите Форуми. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във Facebook, и ни последвайте в Telegram и Viber или изтеглете приложението на Kaldata.com за Android, iOS и Huawei!

Абонирай се
Извести ме за
guest

10 Коментара
стари
нови
Отзиви
Всички коментари