Сравнителни снимки на Apple iPhone 5 с iPhone 5C и iPhone 5S

0
62

В китайската микроблогинг платформа Weibo се появиха сравнителни снимки на iPhone 5 и бъдещите му наследници пластмасовния iPhone 5 С и флагманския iPhone 5S.

На снимките е показан реалния iPhone 5 и прототипите на новите смартфони на Apple. Така по тях можем да видим как текущия смартфон на ябълковата“ компания се различава от бъдещите устройства.
По-рано беше съобщено, че iPhone 5S ще разполага със същия 8-мегапикселов сензор, като този в iPhone 5, но апертурата му ще се увеличи до F2.0 (както е например в HTC One). Това ще позволи създаването на по-добри снимки при слаба светлина. За снимането на закрито с изкуствено осветление, ще се използва специална светкавица с жълт филтър, който ще спомогне за получаването на снимки с правилния баланс на бялото. Очаква се, че флагманския iPhone 5S ще получи новия A7 чип и ще се предлага в три цвята, включително и златисто.

Освен това, интересна информация за новите продукти на Apple сподели и известния анализатор от KGI Securities МингЧи Куо. Според него, iPhone няма да е толкова бюджетен, колкото на нас ни се иска и ще струва 400-500 долара. Също така, това устройство няма да се продава паралелно с iPhone 5, а напълно ще го замени. За първи път ще бъде нарушена познатата ни практика от предишните модели, където по-старите модели започват да се продават с отстъпки, при пускането на новите такива.
Интересен момент се явява и това, че въпреки прекратяването на продажбите на iPhone 5, смартфонът iPhone 4S ще остане на някои от „развиващи се пазари за да помага на Apple в борбата с бюджетните Androidустройства.

Припомняме Ви, че iPhone 5S и 5С трябва да бъдат представени на 10 септември.

ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
  Абонирай се  
Извести ме за